Националният съвет на БСП се очаква днес да подреди листите с

...
Националният съвет на БСП се очаква днес да подреди листите с
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП се събира днес

Националният съвет на БСП се чака през днешния ден да подреди листите с претенденти за изборите за членове на Европейския парламент и за народни представители на 9 юни тази година. 

Днешното съвещание беше обявено преди две седмици, когато Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди платформата за европейските избори и критериите и правилата за издигане на претенденти за народни представители в 50-ото Народно заседание.

Залагаме на хора с публичен опит и престиж, високи нравствени качества, висше обучение и експертен опит в разнообразни професионални области, комуникативност, обществена сензитивност, благоприятни условия и стремежи за работа в колектив, разгласи тогава водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Подреждането на листите от Националния съвет ще бъде на 27 април, добави тя, съобщи Дарик. 

Относно листата за евродепутати, тогава Нинова сподели, че Кристиан Вигенин има доста номинации и е един от сериозните водачи.

Междувременно стана известно, че актуалният евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева този път е номинирана от Движение за права и свободи за член на Европейския парламент, а ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал Петър Витанов заяви пред публицисти в Страсбург, че няма да е претендент за евродепутат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР